Close

KOM JE GRAAG MEER TE WETEN OVER REDKEN?
LAAT JE CONTACTGEGEVENS ACHTER EN WE CONTACTEREN JOU ZO SNEL MOGELIJK.

E-mail aanbiedingen en nieuwtjes

INSPIRATIE. FASHION. INNOVATIE

DE DRIE PILAREN WAAROP ONS MERK STEUNT.
ONTDEK HIERONDER ÉÉN VAN DE MEEST TRENDY EN EDGY MERKEN VAN DE KAPPERSINDUSTRIE.

Het verhaal van REDKEN begint tijdens de golden sixties in de Verenigde Staten. Door de jaren heen zijn we erin geslaagd een revolutie teweeg te brengen in de kapperswereld dankzij onze expertise en vooruitstrevende gedachtegang. Bijna 60 jaar later is Redken een gevestigd fashion merk dat het voortouw neemt op vlak van innovatieve technologieën en de laatste trends.

“ONZE FILOSOFIE? EÉN PATENT PER DAG.”

– de Redken onderzoekslaboratoria

WERKEN MET REDKEN BETEKENT KIEZEN VOOR EEN MERK MET EEN STERKE IDENTITEIT, EEN DNA.
HET IS ONZE MISSIE OM DE WAARDEN DIE ONS DEFINIËREN TE RESPECTEREN.

De kapperswereld van REDKEN is als één grote stam die professionals van over de hele wereld bijeen brengt. Ontdek jouw artistieke capaciteiten en ontwikkel ze verder met onze hulp.

 

We volgen steeds de laatste trends gespot in de straten van New York City of op de catwalks. Ontdek alle laatste trends en ontmoet talrijke andere kappers op het REDKEN Symposium of op andere evenementen georganiseerd in België. Met 800 artiesten wereldwijd is REDKEN één van de meest inspirerende professionele merken.

Jaar na jaar bieden wij de meest geavanceerde producten van de markt aan dankzij onze vele geregistreerde patenten. De verzorgingen en behandelingen van REDKEN bevatten het IPN systeem (Interlock Protein Network). Deze beschermt, behandelt en herstelt het haar. Onze 3 best-seller gamma’s bevatten allemaal het proteïne-complex RCT (Root, Core, Tip). Deze is samengesteld uit soja proteïnes, arganine en spepicap die het haar verzorgt van wortel tot punt.

Als nr. 1 backstage merk heeft REDKEN geholpen met het creëren van looks voor meer dan 100 modeshows over de hele wereld. De Artist Guido Palau is de ambassadeur voor het merk tijdens de modeweken in New York, Milaan, Parijs en Londen.

 

Met dank aan ons educatieteam en een groot aanbod aan stages beantwoorden we aan de noden van elke professional. Krijg gratis een basisopleiding en geniet van de opleidingen gegeven in jouw eigen salon voor jou en jouw team.

REDKEN biedt een ondersteuning op elk vlak:

  • Een gemotiveerd team Sales Consultants: jouw dagelijkse partner
  • Een creatief marketing team: sales support en gepersonaliseerd advies
  • Fidelity Program: om jouw salon een boost te geven en te doen groeien
  • Business Club: adviseert en geeft toonaangevende seminaries

EVENTS

INSPIRATIE. INNOVATIE. CREATIE

WORD ONDERGEDOMPELD IN DE WERELD VAN REDKEN EN BELEEF ONVERGETELIJKE MOMENTEN VAN INSPIRATIE DOOR DEEL TE NEMEN AAN LOKALE EN INTERNATIONALE EVENTS.

EDUCATIE

LEARN BETTER, EARN BETTER, LIVE BEST !

Een aanbod aan cursussen voor elk niveau! Elk seizoen bekijken we de noden van de klant en de trends die in de markt leven. Op basis daarvan wordt er elk seizoen een tof pakket van cursussen samengesteld. Nationale en internationale Redken Artists worden dan afgewisseld met onze eigen in-house specialisten, de educators.

Level 1

ESSENTIALS :

The Redken Principles: je start op met Redken en wil op en top op de hoogte zijn van het Redken gamma

Level 2 

EXPERIENCED :

Je wilt je kennis verder uitbouwen. In deze cursussen leer je waarom je bepaalde praktijken toepast. Je bent in staat om zelf diagnoses te stellen en je kan kennis overbrengen in de praktijk.

Level 3 

MASTER :

Door jezelf te certificeren kun je iedereen laten zien dat je een kenner bent in jouw vakgebied en straalt dit ook uit in het salon. Je bent niet alleen in staat om vol zelfvertrouwen te werken, je zorgt ook voor groei in het salon.

TOOLS OM JOUW BEDRIJF TE LATEN GROEIEN

THE BUSINESS CLUB

 

De business club stelt voor om klantenervaring weer centraal te stellen in ons vak. Zodat je meer tevreden klanten hebt, een geëngageerd team en stijgende winsten.

WEBSHOP

 

De Redken ervaring gaat verder dan het bezoek in jouw salon, ze is ook online.

 

Het online bestelplatform maakt het mogelijk om je producten snel & makkelijk te bestellen in enkele klikken.