Close

Matrix x Velvet Monkey

De nieuwe Matrix Instacure is de repair expert bij haarschade

 

Vul je poreusheid op met deze 3 nieuwe producten van Matrix!

 

Haarschade is de nummer 1 zorg van alle haartypes en Matrix introduceert hier speciaal een Anti-Breakage Systeem voor. Gespleten haarpunten, ongelijkmatige kleuring of broze lokken herstel je met de Instacure shampoo, conditioner en filling spray om poreusheid op te vullen precies waar het nodig is. Het trio waar we allemaal op hebben gewacht!

 

Haarbreuk bestrijden

 

Er zijn verschillende soorten breuken waar haren onder kunnen leiden. Gespleten haarpunten worden onder andere gecreëerd door het dagelijks warm stylen en föhnen van de haren. Een ander soort breuk is de breuk vanaf de haarwortel, strakke haarrekkers veroorzaken namelijk ongemak en breuk aan de wortel waardoor poreusheid blijft toenemen. Hitte, borstelen en chemisch processen dragen steeds bij tot verhoogde cuticula (of poreusheid). Matrix ontwikkeld om deze reden Instacure om de nood aan een professioneel gericht anti-breakage systeem te vervullen. Instacure is een Universal Champion of Repair ontwikkeld voor alle haartypes en alle mensen.

De technologie achter Instacure – vloeibare proteïnen + B5

Matrix heeft drie producten ontwikkeld die elk hun eigen essentiële taak hebben bij het herstellen van breekbaar haar. Instacure shampoo en conditioner versterken en verzachten het haar om breuk te voorkomen met vloeibare proteïne. De spray, ook verrijkt met vloeibaar proteïne + B5, vult de porositeit in het haar op, vermindert zichtbaar gespleten punten en brengt de pH-waarde weer in balans.

Instacure
Shampoo

(300ml)

Bereidt het haar voor en balanceert de schubbenlaag. Een diepe reiniging die de haren versterkt en buildup verwijdert dankzij de vloeibare proteïnen.

Instacure
Conditioner

(300ml)

Verzacht op zijn beurt de lengten en punten ook op basis van vloeibare proteïnen. Deze Instacure conditioner zorgt er ook voor dat de lengten en punten versterken en makkelijk te ontwarren zijn.

Instacure
Porosity Filling Spray

(200ml)

Heeft als doel poreusheid op te vullen. Dit brengt de spray tot verwezenlijking door de schubbenlaag glad te maken en de controle te nemen over statisch en pluizig haar. De spray bevat ook vloeibare proteïnen en B5 waardoor er 60% minder haarbreuk is.

Geurnoten

Instacure is speciaal samengesteld uit deze geuren en ingrediënten om haarschade zo doeltreffend mogelijk te laten herstellen.

Topnoten: Verse gember, Groene thee en Citroengras
Hartnoten: Meiroos, Fresia en Osmanthus
Basisnoten: Cederhout, Muskus en Amber