Close

OVER DE CLUB

STYLE & COLOUR CLUB

Heb je talent? Ben je dol op het kappersvak?

Wil je jezelf ontwikkelen binnen onze community van professionals?

 

De nieuwe Style & Colour Club is dan voor jou gemaakt!

 

De inclusieve club voor L’Oreal Pro’s die jou verbindt met de 

community en je versterkt met behulp van educatie & 

technologie

 

Lid worden?  

Neem jij deel aan één van de Style & Colour Club programma’s in 2023, bijvoorbeeld door je in te schrijven voor het Star Colorist (Advanced) programma, een masterclass bij te wonen, een ACCESS module te bekijken of een ticket te kopen voor het Style & Colour Gala? Dan word je als lid van de club in 2023, als eerste op de hoogte gebracht van onze Style & Colour events & voordelenwaaronder het Style & Colour Reward programma

Wacht niet langer en ontdek de 4 initiatieven van de club.

Ontdek de 4 programma's

Een volledige training en een kwaliteitslabel waarmee de kleuringspecialisten zich 

onderscheiden.

Met de pri,ciple learnings, trends & creativity, zoals masterclasses, educatie rondom lanceren & business trainingen is er voor iedereen wat wils!

Tijdens een gala avond en inspiratie trip zullen we jullie met behulp van shows, workshops & masterclasses dit jaar inspireren & laten netwerken.

Onze eertse Style & Colour Trophy winnaar zullen we dit jaar ondersteunen op de wereldwijde finale. Daarnaast gaan we i.c.m scholen op zoek naar het Young Talent van 2023.

style & colour reward

Als nieuw lid van de Style & Colour Club, maak je deel uit van het Style & Colour Reward programma.*  Als lid spaar je automatisch 5% op de inkoop van de kleur– en technische producten van L’Oréal Professionnel die je bestelt op L’Oréal Partner Shop. Dit gespaarde budget kan je vervolgens besteden aan specifieke Style & Colour musthaves via L’Oréal Partner Shop.**

*Check de voowaarden op L’Oréal Partner Shop om te zien of deelname ook mogelijk is voor jouw salon. Het Reward programma is alleen beschikbaar voor silver, gold en platinum independent salons die werken met L’Oréal Professionnel. Alle kappersketens hebben staan in een getekend contract met L’Oréal Professionnel dat ze niet in aanmerking komen voor het programma.**Mocht je nog Style & Colour Budget uit 2022 gespaard hebben, geef deze dan uit voor 31-01-2023, daarna zal het budget verlopen.

WEES DE PRO KLEUREXPERT

Tijdens deze 4-daagse opleiding komen de volgende onderwerpen aanbod: Maximale kleurkennis

 

 

• Hair science

• Artistieke inspiratie en technieken

• Uitvoerige productkennis

• Technisch kleuren

• Moodboard creeëren

• Social media content creeëren

 

 

4 dagen 10:00 – ±17:00 uur € 750

Het concept

Dit is voor diegene die erkent willen worden door hun kleuringen en master willen worden in hun vak. Het gehele jaar door zullen er exclusieve trainingen worden georganiseerd zodat jij van de beste kunt leren. Je ontvangt een kwaliteitslabel, uitgereikt door L’Oréal Professionnel waarmee jij je kunt onderscheiden.

 

Huidig Star Colorist?

Ben jij al een Star Colorist? Geen zorgen, ook voor jou hebben we een exclusief Star Colorist Advanced programma. Het gehele jaar door zullen wij ervoor zorgen dat je de beste van de beste blijft. Om het label Star Colorist te kunnen behouden, om dit te doen, bieden wij jouw de module ‘Keep The Star’ aan.

 

Programma

Dag 1 Donkere/warme kleuren & Artist look & learn

Dag 2 Lichte (ont-) kleuren & Artist look & learn

Dag 3 Hand-on op oefenhoofd, social media

Dag 4 Examendag: theorie en praktijk op meegebracht model

 

Een vereiste om aan Star Colorist deel te mogen nemen:

Color Keys 1 en Color Keys 2 gevolgd hebben en minimaal 3 jaar werkervaring.

KIES JOUW TRAININGSPROGRAMMA

 

 

Word een pro in kleur.

 

Begin je of ben je nieuw in de salon en wil je je kennis van L’Oréal Professionnel producten en diensten verbeteren? Dankzij de L’Oréal Professionnel Principles stel je vol vertrouwen de juiste diagnoses, adviseer je jouw klanten en krijg je het juiste resultaat als het gaat om haarkleuring.

 

€ 150 volledige programma theorie & proktijk

€ 75 seminar (hele dag)

Color Keys 1:

Je leert de colorimetrie, de ondertonen, neutralisatie, French Glossing, het nummering-systeem en de basisprincipes van de oxidatiekleuring.

 

Color Keys 2:

Kleurveranderingen maken: uitgroei, karakter aanpassing, donkerder maken en verhelderen.

 

Color Keys 3:

Ben je ervaren? Ben je al enkele jaren colorist? Verbeter jouw kennis van de services van L’Oréal Professionnel producten met de nieuwste innovaties.

 

Curl Keys:

“Curls just wanna have fun!”. Vind je krullen spannend? Fear no more: hier kan je alles leren over het behandelen van krullen! Knippen, stylen, verzorgen, kleuren; alles komt aan bod in deze training.

 

Ontdek de nieuwste haartrends.

Ons L’Oréal Professionnel Artistic team behoort tot de grootste hair artists in de wereld. Volg deze L’Oréal Professionnel hair artists om je consumenten te inspireren met de mooiste creaties, de laatste trends en de nieuwste technieken!

 

Volledige dag training (10u – 16u)

€ 240

 

Wil je liever uw favoriete L’OREAL PROFESSIONNEL HAIR ARTIST bij jouw in de salon? Onze Hair Artists staan ter beschikking voor opleidingen op maat in de discipline van jouw keuze: kleur, coupe, styling. Op aanvraag bij jouw Brand Education Expert.

Wil je alles te weten komen over de de nieuwste innovaties en diensten?

Via deze online Kick off Webinars laten we je kennis maken met vakkennis en inspiratie om nieuwe kansen te creëren bij jouw in de salon.

 

Gratis.

 

23 januari     10.00    online

20 maart     10.00     online

15 mei     10.00     online

11 september     10.00     online

Enthousiast

De inschrijvingen voor de verschillende modules gaan via www.lorealaccess.com. 

GALA & TRIP 2023

[1] STYLE & COLOUR GALA

 

 

 

Ook dit jaar wilt L’Oréal Professionnel jou een onvergetelijke ervaring aanbieden door een groot Benelux Gala te organiseren. Ons doel? Jou te doen inspireren & te verbinden met de L’Oréal Professionnel kapperscommunity. Verwacht een avond vol spectulaire haarshows, entertainment, een gastronomisch diner en nog meer verrassende elementen! Met honderden gasten belooft het een fantastische avond te worden.

 Markeer alvast 

zondag 16 April

in jouw agenda

Ben je benieuwd en kan je niet wachten?

[2] STYLE & COLOUR TRIP

Kom mee op de L’Oréal Professionnel Business Trip dit jaar naar… Marrakech

 

In November organiseren we weer een fantastische reis met verschillende kappers uit onze community en jij kan hier bij zijn

 

 

Op het programmaMasterclasses, workshops, haarshows & nog veel meer

 

Deze trip is de ideale combinatie van netwerken, geïnspireerd raken en nieuwe business en/of artistieke skills leren, maar daarnaast ook werken aan jullie teambuilding & natuurlijk ook ontspannen

 

Ben je benieuwd en kan je niet wachten

STYLE & COLOUR TROPHY

De Style & Colour Trophy 2022 Benelux editie zit erop

Ben jij benieuwd naar de winnaar?

 

 

 

De winnaar van onze 2022 Benelux editie zal dit jaar doorstromen naar de grote finale in ParijsDaarnaast organiseren we in 2023 de Future Talent Award Benelux voor kapperstudenten. Ben jij tussen de 16 en 25 jaar en wil je graag jouw talent tonenSchrijf je dan snel. De inschrijvingen lopen nog tot 17 februariWij kijken er alvast uit om jou te zien stralen!