Close

Ben je op zoek naar een website die bij de stijl van je salon past en die je zelf eenvoudig kunt beheren?

Wil je graag een helpdesk die voor vragen en advies telefonisch goed bereikbaar is?

Dan is een PlazaXL website iets voor jou!

 

Ervaar je een drempel om bezig te zijn met je kapsalon website? Ben je liever druk met knippen in je kapsalon? Een website is een online vitrine en het is van essentieel belang dat deze de juiste uitstraling heeft. Wij hebben een speciale aanbieding hebben voor jouw salon samen met onze partner PlazaXL.


PlazaXL ontzorgt je zoveel mogelijk bij het maken van jouw kapper website. Een goede kapper website zorgt ervoor dat jouw klant zo snel mogelijk toegang krijgt tot de juiste informatie. De bezoeker van jouw kapper website wil weten waar je zit, wat je doet en voor welke prijs. Daarom zorgt PlazaXL voor een duidelijk menu en overzichtelijke navigatie op jouw kapper website.


Jouw kapsalon website krijgt overzichtelijke pagina’s. Denk hierbij aan een mooie homepagina, over ons, tarieven, welke diensten je uitvoert en een contactpagina. Op de contactpagina van je kapper website komt een Google maps kaartje zodat je klanten je goed kunnen vinden. PlazaXL maakt opvallende knoppen op je kapsalon website zodat klanten direct een afspraak kunnen boeken.

Onbeperkt aantal pagina’s

Plaza XL zet je huidige salon website over, inclusief o.a. prijzen, afbeeldingen en teksten of maken een nieuwe website voor je. Je bent geen moment offline. Om goed vindbaar te zijn, maakt Plaza XL voor iedere behandeling een aparte pagina.

 Online Agenda

Plaza XL heeft ook een eigen online agenda die we op een prachtige manier kunnen integreren. Dan heb je alles onder één dak!

 Webshop

Plaza XL biedt je de mogelijkheid om producten te verkopen met onze webwinkelmodule. Hiervoor betaal je maandelijks slechts €5,- meer. 

 Responsive

Als je een website bij Plaza XL afneemt, is deze altijd geschikt voor alle apparaten, zoals computers, laptops, tablets en mobiele telefoons.

 Altijd up-to-date

Je hoeft je geen zorgen te maken over de beveiliging (SSL), AVG privacyverklaring en updates van je website. Dat regelt Plaza XL allemaal voor je.

 Beheer via app

Je kunt je salon website aanpassen via de handige app (of je laptop). Veranderen je openingstijden of prijzen? Met de app pas je dit in een paar tellen aan, gewoon vanaf je telefoon.

 Telefonische helpdesk

Bij vragen kun je altijd onze telefonische helpdesk bellen. De website experts van Plaza XL helpen je graag.

Kosten

Naast de eenmalige kosten van €249,- voor het maken van de website, betaal je €19,95 per maand voor de hosting, domeinnaam een professioneel emailadres en een website die je zelf kunt beheren.

Benieuwd of PlazaXL iets voor jouw salon kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op en laat je adviseren.