Close

Mr. Shu Uemura begon zijn carrière in 1955 als backstage beauty expert in Hollywood. Als getalenteerde artist werd hij gedreven door het creëren van innovaties. Hij lanceerde eerst onder zijn eigen naam in 1967 de make-up en skin care lijn en breidde zijn expertise uit met Shu Uemura Art of Hair in 2007. Zijn doel was om het kunstenaarsschap van kappers neer te zetten door de extensie van de schoonheid van de vrouw.

 

Shu Uemura Art of Hair brengt de kracht van de natuur en wetenschap samen met de passie en gevoeligheid van een hair artist. Oosterse puurheid en westerse glamour vormen de bron van inspiratie voor de luxe haarverzorging en styling lijnen. Hiermee heeft Mr. Shu Uemura een bijzondere filosofie achtergelaten waarmee hij een revolutie teweeg heeft gebracht in de wereld van beauty. Natuurlijke ingrediënten zoals diepzee water uit Muroto Cape en het door de zuiverende Japanse onsen baden geïnspireerd ferment vormen de basis voor alle Shu Uemura producten. Verrijkt met de meest keizerlijke oliën afkomstig van de Muskusroos en de Camelia bloem. Deze zeldzame ingrediënten, verfijnde formules, krachtige en strakke designs, en hulpmiddelen van salon-kwaliteit belichamen de creativiteit van de oprichter en het Japanse erfgoed van het merk.

 

Shu Uemura is edgy, luxueus én effectief. Gekenmerkt door de moderne stijl, gecombineerd met tijdloze kennis voor sophisticated en artistiek, maar toch draagbaar haar. Wereldwijd wordt Shu Uemura omarmt door de meest high-end hair artists en meest kwalitatieve salons.