Close
Redken-2021-Logo-BK

Historie

 

Redken staat voor inspiratie, fashion en innovatie. Geïnspireerd door New York City, de muses en het getalenteerde netwerk van salon professionals. Ontdek fashion via de creaties van het internationale top team Guido Palau, Redken’s Global Creative Director en Josh Wood, Global Color Creative Director. Beiden onmisbaar bij de fashion shows van ‘s werelds grootste modehuizen. Ervaar innovatie door de geavanceerde producten en exclusieve salon services.

SeasonalRedken is opgericht in 1960 door de Amerikaanse actrice Paula Kent en haar kapper Jheri Redding. De oorspronkelijke principes van dit Redken duo zijn nog steeds gebaseerd op uitgebreid scheikundig onderzoek en het ondersteunen van de expertises van de salon professionals. Redken ondersteunt salon professionals hun doelen te bereiken door middel van innovatieve producten en een ongeëvenaard educatie programma, onder het unieke credo van ‘learn better, earn better, live best’.

Onze producten

 

Redken biedt een compleet assortiment van kleuring, haircare en styling en Redken Brews. Redken’s kleuring staat bekend om de iconische range Shades EQ; de demi-permanente kleuring perfect voor het tonen van haar met ongekende fanbase op social media. Haircare van Redken is nog steeds gebaseerd op de drie principes waarmee oprichtster Paula Kent de kapperswereld heeft gerevolutioneerd en bieden oplossingen voor elk haartype. Redken styling is onmisbaar bij de fashion shows van grote modehuizen maar wordt ook teruggevonden in de badkamers van vrouwen over de hele wereld. Sinds 2019 kunnen we ook onze mannelijke consumenten een compleet portfolio aanbieden met Redken Brews; een complete grooming range met haircare, styling, kleuring én skincare.


Haircare

 

NIEUWE LOOK.
DEZELFDE ICONISCHE FORMULES.

 


Redken heeft een nieuw design dat voortkomt uit hun basis: science.
De pH gebalanceerde formules sluiten aan bij elke haarbehoefte en zijn het resultaat van meer dan 60 jaar onderzoek. Naast dat de nieuwe verpakkingen een verbeterd uiterlijk hebben, zijn deze ook duurzamer. Zo maakt Redken gebruik van recycled plastic (minimaal 93%!) in de flesjes en worden deze geproduceerd met onder andere energie van zonnepanelen, die de Carbon footprint reduceren.

redken extreme length

Powered by science:  Iconische formules om de gezondheid van het haar van jouw klanten te verbeteren.

Prescribed by pros:
We ontwikkelen en testen al onze formules met professionele kappers zoals jij.

More power to you
:
De perfecte business toolbox om jouw omzet op haarverzorging te boosten.

Redken-2021Acidic Bonding Concentrate

Acidic Bonding Concentrate is Redkens meest geconcentreerde verzorging voor beschadigd en overbehandeld haar. Het zorgt voor ultiem herstel, verzorging en kleur bescherming. Deze nieuwe lijn geeft een alles-in-1 transformatie voor alle typen en texturen haar. Geformuleerd met citric acid om de haarvezel af te sluiten en de kleur helpt te behouden en vervaging tegen te gaan. Acidic Bonding Concentrate versterkt de verzwakte verbindingen in het haar, herstelt veerkracht en vermindert afbreken van het haar met 56%, met haar dat 11x gladder en glanzender is.

Kleuring

Shades EQ

Shades EQ is de bekroonde multifunctionele demi-permanente kleuring voor het tonen van het haar. De ammoniakvrije formule verlicht het natuurlijke pigment van het haar niet en is ideaal om haar te tonen of voor een mooie gloss-up. Met een assortiment van 77 kleuren kan jij jouw creativiteit de vrije loop laten. De SEQ heeft een gemakkelijke verhouding van 1 op 1 met processing solution voor het mooiste resultaat.

Redken shades