Close
Matrix-2021-Logo-Horizontal-Rainbow-Icon-Black-Text-Outlined

Onze waarden:

Inclusief

De Matrix Family verwelkomt iedereen door middel van hands-on educatie voor elke stylist, innovatie voor elk haartype en ondersteuning voor elke salon.

 

Gebruiksvriendelijk

Wij bieden simpele oplossingen voor uitdagende looks. Het creëren van ingewikkelde looks maken we toegankelijk door gebruiksvriendelijke producten en technieken. Zo kan iedereen met vertrouwen knippen, kleuren en stylen.

 

Optimistisch

Wij hebben als doel om kleur in jouw leven te brengen door altijd positief en vrolijk te zijn en je de steun te geven die je nodig hebt.

PPD Portal Matrix1

Als het meest inclusieve merk in de professionele markt met een unieke prijs-kwaliteit verhouding, willen we kappers van alle leeftijden, achtergronden en niveaus helpen om zelfvertrouwen op te bouwen en alles uit zichzelf te halen op creatief en professioneel vlak en tegelijkertijd elk succes vieren.

 

Bij Matrix maken we gebruik van een gebruiksvriendelijke kleurtechnologie om elke stylist in zijn kracht te zetten om de kleurexpert te worden die ze willen zijn. Van het bijwerken van een uitgroei tot complexe kleurcorrecties en van het meest beschadigde haar tot de warmste ondertonen.

 

De Total Results haarverzorgingslijn biedt gebruiksvriendelijke oplossingen voor elke haarbehoefte.

 

Meer informatie? Volg de Matrix Family Facebook groep of volg @Matrix op Instagram