Close
Loreal_Prof_logo_zwart_v2

‘‘Het kappersambacht is een kunst, een vakmanschap dat nooit door machines vervangen zal worden. Om deze kunst uit te voeren hebben we altijd de handen en bewegingen van de artiest nodig: de kapper,’’ aldus de jonge chemicus Eugène Schueller, de oprichter van L’Oréal Professionnel.

 

Sinds 1909 staat L’Oréal Professionnel voor deze sterke overtuiging. Meer dan een eeuw na de oprichting van het merk is deze uitspraak nu relevanter dan ooit.

 

Als dé partner van salons is het onze taak om te blijven vernieuwen en het vak, wat betreft alle aspecten, te waarderen: de know-how van het kleuren, de wetenschap van haarverzorging en de kunst van het stylen.

Expertise en innovatie in haarkleur

 

Het is onze missie om alle artiesten in hun vak bij te staan om het beste in zichzelf naar boven te halen; in samenwerking met hair artists ontwikkelt L’Oréal Professionnel de beste services, trends, technieken en producten. We zijn de expert in haarkleur en bieden één van de grootste paletten aan haarkleuren met daarbij de bijpassende technieken voor een uniek kleurresultaat. Wij hebben de kleur waar jij naar op zoek bent. Ontdek ook onze Metal Detox Treatment tijdens jouw kleurservice. Deze treatment neutraliseert metaal binnen de haarvezel en detoxt het haar waardoor het risico op haarbreuk sterk vermindert. Verder kan je rekenen op een 100% betrouwbaar kleurresultaat en krijgt je haar extra glans!

 

De haarverzorgings pionier

 

Onze grootste, populaire haircare lijn Serie Expert is innovatiever dan ooit. De vertrouwde formules zijn behouden maar de range wordt efficiënter, professioneler, duurzamer én de technische services staan meer centraal. Waarom Serie Expert zo uitblinkt? Het zijn kwalitatieve technische producten, en er is voor elk haartype een oplossing: of het nu gaat om gekleurd, beschadigd of onhandelbaar haar. Aan de andere kant zijn er de innovatieve merken die inspelen op specifieke behoeften: Serioxyl en Mythic Oil.

 

Haarstyling is een vak apart

Volume, krullen, gladheid, glans… De kunst van het stylen betekent bij L’Oréal Professionnel 100% fashion en ongeëvenaarde formules en texturen om oneindig veel looks mee te creëren. Met iconische producten en lijnen zoals Infinium en Tecni.Art, getest in de meest extreme backstage momenten tijdens fashion week, willen we artistieke hair artists in staat stellen om de meest trendy looks te creëren en om fashion trends in hun salon te implementeren. Alleen de beste haarproducten zijn goed genoeg en geven elke dag weer een professioneel resultaat.

 

Ontdek de kracht van stoom met Steampod. Transformeer je haar onmiddelijk met onze gepatenteerde stoomtechnologie voor een soepele en snelle styling met minder haarschade. Langdurende haarstijlen, natuurlijke flow en zachter haar, wat je haartype ook is.

Volg ons op Social Media