Close

ONS VERHAAL

 

Sinds het prille begin heeft Kérastase één missie nagestreefd:

 

“Van het haar de kostbaarste schoonheidstroef van elke vrouw maken.”

 

Ons doel is om luxueuse, professionele en gepersonaliseerde verzorgingen aan te bieden om aan alle vrouwen hun haarbehoeften te voldoen. Sinds 1964 heeft Kérastase de filosofie van verzorging eerst doorgetrokken naar alle producten. In de laboratoria worden innovative technologiën & formules ontwikkeld die vervolgens op de markt worden gebracht.

 

Als toegewijde partner van 200.000 professionals, biedt Kérastase een haardiagnose, uiterst personaliseerbare producten en zintuiglijke rituelen in de meest prestigieuze salons wereldwijd.

 

 

Persoonlijke rituelen

Elke klant heeft unieke behoeften van het haar en schoonheidsverwachtingen. Voordat een klant naar de salon komt kan de klant online een diagnose voltooien. Dit overzicht kan vervolgens in de salon met een paar persoonlijke controles worden aangevuld om de unieke aard van het haar beter te begrijpen. Op basis van deze informatie kan er in de salon een nauwkeurig en gepersonaliseerd recept voor mooi haar worden gedeeld met de klant.

 

 

Exclusieve in-salon service

 

Fusio-Dose is Kérastase’s iconische, baanbrekende salonbehandeling die een gepersonaliseerde verzorging mogelijk maakt exclusief in de salon. De op maat gemaakte formule van Fusio-Dose vereist een professionele evaluatie van het haar om de beste mix te bepalen. Het is gericht op twee haarbehoeften, één beoordeeld door de kapper en vervuld door een concentré en de andere door de haarwensen van de klant, dit zal de booster zijn die aan de mix wordt toegevoegd. De service transformeert het haar in minder dan 5 minuten.De perfecte match

Na een bezoek in de salon gaat thuis de dagelijkse verzorging en behandelingen door. Het geheim van mooi haar is voortdurende verzorging. Een op ieder klant zijn of haar behoefte afgestemd ritueel met luxe producten helpt bij het bereiken van het verlangde haar. Het verzorgingsritueel wordt een verwenmoment terwijl de klant gewoon onder douche staat.

 

 

Een unieke samenwerking tussen wetenschappers en kappers

Kérastase was ook de eerste die de kapper een meer uitgebreide rol gaf in het voorschrijven van haarverzorging, ondersteund door de wetenschappers van L’Oréal Advanced Research. Iconische producten blijven profiteren van de unieke Kérastase-mix van expertise en innovatie gecombineerd met een diep zintuigelijke, persoonlijke ervaring.

KERASTASE_SCIENCE_FUSIOSCRUB-FULL-RVB-NOTEXT

 

 

Baanbrekende wetenschap

 

Ons geavanceerde onderzoeksteam stelt de conventionele kennis over haar op de proef en zoekt actief naar nieuwe ontdekkingen, oplossingen en ingrediënten.

Wil je meer weten over wat in onze producten zit? Bezoek onze ingrediëntenpagina voor een definitie van al onze ingrediënten.