Close

Proficiat!

 

Je hebt het

THINK

niveau bereikt

 

Hier vindt je de 4 modules voor dit niveau

Vorige slide
Volgende slide

Ontdek ook onze Matrix producten

SoColor Sync

Matrix’s ColorSync geeft een langdurig en egaal eindresultaat met een schitterende glans. De ColorSync-haarkleuring frist gekleurde lengtes en punten op en corrigeert de haarkleur na een ontkleuring. De kleuring kleurt het haar van licht naar donker in slechts één behandeling.

SoColor

Matrix’s SoColor Beauty geeft een intense, rijke kleur met veel glans die tot wel 20 wasbeurten lang mooi blijft. De SoColor Beauty-kleuren geven 100% grijsdekking, een gelijkmatige kleur en een schitterende glans.

Light Master

De Matrix Light Master 8 Levels Low Odor is een veelzijdig ontkleuringsproduct in poedervorm. Het ontkleuringspoeder bevat sterk hydraterend panthenol, dat vocht in de haarvezels sluit en het kwetsbare, ontkleurde haar beschermt. 

Open Air

Onze precieze balayage klei lightener voor elk haartype, die het haar van uw klant beschermt en die tot 7 niveaus verheldert.De kracht van citroenzuur en glycine beschermen de haarstructuur om de vezels sterk te houden tijdens het ontkleuringsproces.

A Curl Can Dream

Ons krulbeschermingssysteem verrijkt met Manuka Honing extract.

Onze Matrix Artists en Trainers

Daan Kneppers
Daan werkt in zijn kapsalon in Amsterdam, VAHQ, samen met verschillende creatieve hairstylisten. Naast het werk in de salon is Daan ook vaak backstage te vinden om het haar te verzorgen van verschillende ontwerpers. Hiervoor reist hij ook regelmatig naar Parijs. Daarnaast is hij ook vaak in de studio te vinden tijdens fotoshoots en verzorgt hij het haar van de modellen.

 

The Color

Kleurtrends, tailor made recepten en step by step kleurtechnieken. The Color bestaat uit een compleet team van fanatieke kleurspecialisten die verschillende salontrainingen kunnen verzorgen. Denk hierbij aan highlighttechnieken, balayage of creatieve kleuringen en recepten. Note: Training wordt op maat gemaakt voor de salon.

Velvet Monkey House Of Hair

Op het gebied van knip, kleur en (fashion) hairstyling. How to build a brand: Marketing & Social Media Tips & tricks. Krul knip training: Velvet Monkey is specialist in het knippen van krullen.
Art Director Kylie Jones ontwikkelde deze speciale knip techniek en deelt deze kennis graag met jou in een een of meerdaagse training op model bij hen in de salon.

Pascal Den Dikkenboert

Pascal heeft zich als Brabander helemaal gevestigd in Amsterdam. In zijn salon Hier en DHaar midden in het centrum van Amsterdam kan hij zijn creativiteit kwijt. Daarnaast werkt hij ook backstage bij fashionshows.
Pascal komt uit een echte kappersfamilie, ouders, broer en zijn vriendin zitten allemaal in het kappersvak. Kortom, bij Pascal draait alles om haar.

Sylwia Lauk

Sylwia Lauk heeft jaren als Educator voor Matrix gewerkt en weet daardoor alles over het merk en de mogelijkheden daarmee. Na gewerkt te hebben in verschillende salons is Sylwia haar eigen salon gestart, daar legt zij vooral de nadruk op mooie kleuren met commerciele kleurtechnieken. Deze zijn altijd volgens de laatste trends en vertaald ze naar haar eigen idee.

Floor Schellekens

Floor Schellekens is een aantal jaren geleden, na werkzaam te zijn geweest in verschillende salons, haar eigen salon gestart: Hair on the Floor. Hier werkt zij samen met een paar creatieve dames en staan zij vooral voor mooi verzorgd haar met een prachtige kleur.

Remco De Wite

Remco de Wit is de barbier in het Matrix team. Hij heeft een eigen salon genaamd: Snoeischerp. Remco werkt met de ouderwetse maar ook vernieuwde barbertechnieken waarbij gebruik wordt gemaakt van meerdere tondeuses en tools.

Silvia Berg

Silvia Berg is als jonge ondernemer haar eigen salon Sil’s Haircrew gestart. Zij is altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en mogelijkheden. In haar salon wordt veel gekleurd en daarbij gebruikt gemaakt van de trends die er op dat moment zijn.

Neem contact op met ons Education Team

Claudia Cops

Education Manager
06 2181 1351

Dita Van Der Scheer

Educator
06 4614 2946

Nadjesta Wijnstroot

Educator
06 4179 1143

Melina Jansen

Educator
06 2509 4405

Peter Brom

Educator
06 1061 8603