Close

#HairArtist

In 1984 zag de eerste KINKI het licht in Eindhoven (times flies when you’re having fun!). In een tijd van punk, controversiële mode en muziek was er dringend behoefte aan kappers die de ideeën van de straat begrepen en dit konden vertalen naar de wensen van de klant. De heersende trends in haarmode werden genegeerd om zo creatieve grenzen te doorbreken. Ons ‘toneel’, de salon, sloot hier op aan: verrassend, veel kleur en geïnspireerd door kunstenaars zoals Christo en Jeanne Claude.

Bij KINKI kan je altijd helemaal jezelf zijn. Wie je ook bent, waar je ook vandaan komt en welke stijl je ook nastreeft. Wij zijn vakidioten, tonen lef en zijn al jaren de specialist in kleuren. Daarmee is KINKI een uitzondering in kappersland. Onze creatieve geesten zijn altijd op zoek naar vernieuwing en denken met je mee. Zo vinden we samen jouw favoriete look. Bij KINKI staat de deur voor iedereen open, ook voor jou.

Het Kinki Artistic Team bestaat uit een greep uit Kinki’s meest getalenteerde kappers. Deze haaraddicts geven wereldwijd shows en zijn een heel belangrijk onderdeel van Kinki fotoshoots.
De afgelopen jaren heeft het Kinki Artistic Team op internationaal niveau naam gemaakt en behoren zij tot de beste artistieke teams van de wereld. Zij delen met alle liefde hun kennis en passie doormiddel van het geven van trainingen en demo’s. Het Kinki Artistic Team wordt jaarlijks uitgebreid met vers talent om altijd up to date en vernieuwend te blijven.

Caspers Wigbels is al 10 jaar lid van het Kinki Artistic Team en is in februari 2021 Artistic Director van Kinki geworden.

Wist je dat? Het Kinki Artistic Team een eigen instagram pagina heeft vol met inspiratie en educatie. Check instagram.com/kinkiartisticteam