Close
OVER HET VERNIEUWDE iNOA

Onze professionele luxueuze kleuring is terug met haar ODS-technologie zoals je haar kent, maar met een verbeterde formule en een duurzame verpakking. Ontdek de nieuwe iNOA, de door olie aangedreven kleuring.

 

Deze nieuwe formule heeft een permissievere formule, wat de toepassing dus makkelijker maakt. De nieuwe iNOA maakt ook een meer gecontroleerde dekking van wit haar mogelijk. En wat beter is voor onze professionals zou ook beter moeten zijn voor de planeet. iNOA zet zich meer in voor een betere toekomst met handleidingen zonder papier, een tube van 95% gerecycleerd aluminium en een dop van gerecycleerd plastic.


100% dekking van wit haar
Optimaal comfort van de hoofdhuid
Zonder ammoniak
+48% glans*
Vegan formule**

*Instrumentele test vs. vóór de kleuring. ** Veganistische formule: geen ingrediënten van dierlijke oorsprong of bij-producten.
iNOA [iD]

iNoa [id]

Wist je dat vrouwen steeds gevoeliger zijn voor salons die een gepersonaliseerde service aanbieden dankzij een complete diagnose? Wacht dus niet langer en bied je klanten een haardiagnose aan. Om dat te doen, is het voldoende om de smartphoneapp Style My Hair Pro app te updaten naar My Hair [iD] die een nieuwe tool bevat: iNOA [iD]

iNOA vs Majirel