Close
Vorige slide
Volgende slide

LAAT JE INSPIREREN
EN LEER VAN ELKAAR

Met de Business Community weet je zeker dat jij alle sleutels in handen hebt om van jouw salon een bloeiend en groeiend bedrijf te maken! Wij ondersteunen je op allerlei gebieden: financiën, consumer experience, digitaal, concept, team management, duurzaamheid en 1-1 coaching.

“Wij hebben voor de Business Community gekozen, omdat wij ons als ondernemers altijd willen ontwikkelen, sparren en meeten met collega ondernemers. L’Oréal biedt met de Business Community de ideale combinatie van coaching, inspiratie, een uitgebreid netwerk en diversiteit aan business trainingen.”

Berino Art of Beauty

ONTMOET HET TEAM

“ Onze passie is je te inspireren.We zetten je in je kracht om jouw doelen te bereiken. Tijdens jouw reis staan we naast je om het maximale uit jezelf en jouw salon te halen. Samen gaan we op zoek naar jouw verwondering. “
“Ik wil uit iedereen en elke situatie het maximale halen. Daarbij gun ik iedereen groei en succes. Als gezicht van de business community bied ik op een oprechte, directe en opbouwende manier begeleiding aan. Aangepast op jouw behoeften en doelen.”
Simone Molendijk
“Vanuit mijn rol als Business Development Manager Benelux, wil ik voor jouw salon echt waarde kunnen toevoegen, door te helpen met oplossingen voor al jouw uitdagingen. Samen zoeken naar de beste oplossing, om samen verder te bouwen aan een gezonde toekomst van de salon, de medewerkers en de klanten.”
Rosita Klaver

HOE KUNNEN WIJ JOU HELPEN?

“Ik ervaar de gesprekken met Simone heel waardevol. Ik ben bij haar terecht gekomen om mijn concept meer te verduidelijken, binnen mijn team en richting mijn klanten. Hier hebben wij meerdere gesprekken over gevoerd. Wat ik fijn aan deze gesprekken vind, is dat ik met haar kan sparren, mij dingen laat in zien en advies geeft waar nodig . Nu het concept goed is doorgevoerd binnen de salon, kunnen wij nadenken over de volgende stappen.”
Haarstudio Anne

BUSINESS COMMUNITY

Wanneer je je aansluit bij de business community heb je recht op het volgende: Intake coaching gesprek, de workshop: “ De reis van de ondernemer “ en twee Inspiratiedagen . Daarnaast kunnen de deelnemers kiezen uit twee business trainingen van experts, die aansluiten bij hun wensen en behoeften. De kosten van de business community voor een heel jaar bedragen € 895,- ex btw pp. Dit is een voordeel van 300 euro.

COACHING

Wil je persoonlijk advies, een luisterend oor en een mentor die je inzichten en advies biedt? Wij bieden naast onze trainingen ook persoonlijke 1 op 1 begeleidingstrajecten aan.

ONZE TRAININGEN

Wij bieden verschillende trainingen aan, gegeven door professionals uit de kappersbranche of experts.
Wil jij ook jouw skillset, samen met mede-saloneigaren
verbeteren en laten groeien?
Klik hieronder voor meer informatie.

ONZE INSPIRATIEDAGEN

Ben jij op zoek naar inspiratie en wil jij een dag vol connectie, verbinding en energie? Waar jij samen met andere saloneigenaren inspiratie en nieuwe inzichten opdoet en met mede saloneigenaren geïnspireerd wordt door de beste experts en professionals uit de kappersmarkt? Dan zijn de inspiratiedagen iets voor jou. Een dag waar je vragen kunt stellen en leert over de onderwerpen die op dit moment spelen (dit kan variëren van geldzaken tot trainingen over leiderschap). Bekijk hieronder de inspiratiedagen van dit jaar.

DE PODCAST: SALON PRAAT

Wil je op elk gebied van jouw salon up-to date zijn? Met SALON PRAAT delen experts en professionals hun ervaringen, tips en tricks. Met sprekers zoals Mark Hogenelst en Chantal Riedeman duiken wij samen dieper de kapperswereld in en worden belangrijke kappersvragen beantwoord, variërend van hoe jij van jouw klant een fan maakt tot je eigen geldzaken beheren.

NEEM CONTACT MET ONS OP

CONTACT

Heb jij behoefte aan meer informatie of wil je bekijken wat de mogelijkheden voor jouw salon zijn? Neem dan vooral contact op met een van onze businesscoaches. Wij helpen je graag verder!

SOCIAL MEDIA

Volg ons op Instagram om up to date te blijven met de nieuwste ontwikkelingen en tips vanuit de salonwereld. Vind hier ook meer info over de business coaches, trainingen en een kijkje achter te schermen bij clienten.