Close

Table of Contents

BIOLAGE

 
Ontdek onze nieuwste haarverzorgings-
en stylingproducten samengesteld met natuurlijke ingrediënten
om uw haar te transformeren naar zijn gezondste staat met beweging en glans.
 
Nieuwe verpakking vanaf April 2023
 

ons

GEUPDATE ETIKET*

Ons professioneel erfgoed en onze inzet voor duurzaamheid zal worden weergegeven in een opgefrist, schoner en slanker label.

 

*Nieuwe verpakking vanaf April 2023

STRENGTH RECOVERY

 

Repair that cares. Directe kracht en verzorging voor beschadigd haar.
Verrijkt met vegan squalaan, afkomstig van olijfbomen om het haar te beschermen en te versterken.

HYDRA SOURCE

 

Om droog, dorstig haar te verzrogen met op de natuur geïnspireerde formules die de vochtvasthoudende eigenschappen van de aloëplant nabootsen. Het vochtgehalte van droog haar wordt in balans gebracht, waardoor het haar zacht en beter handelbaar wordt.

ULTRA HYDRA SOURCE

 

Les zeer droog, dorstig haar. Geformuleerd met aloë, cupuacaboter en abrikozenpitolie om het volume te regelen en zeer droog haar intensief te hydrateren, waardoor het zacht, glanzend en handelbaar wordt.

COLOR LAST

 

Laat je ware kleur stralen. Formules geïnspireerd door de anti-vervagingseigenschappen van de levendige orchidee helpen om gekleurd haar te beschermen, de vochtbalans te herstellen en het haaroppervlak te egaliseren voor een verzadigde, glanzende, levendige kleur die beter blijft zitten.

VOLUME BLOOM

 

Krijg volume die je niet in de steek laat. Formules geïnspireerd op de expansieve eigenschappen van de katoenplant. Het haar wordt voller en dikker met langdurig, veerkrachtig volume.

SMOOTH PROOF

 

Prove yourself smooth. Laat pluizig haar en ongewenst volume los met formules geïnspireerd door de waterbestendige eigenschappen van de cameliabloem. De formules helpen vocht buiten te sluiten voor controle en gladheid, zelfs in 97% vochtigheid.

FULL DENSITY

 

FULL DENSITY systeem, verrijkt met biotine en zink PCA, voedt en versterkt dunner wordend haar waardoor het haar er voller uitziet en gezonder aanvoelt na slechts één gebruik*. Dit systeem bevordert een gezonde hoofdhuid en sterke lengtes voor dikker aanvoelend haar.

 

*bij gebruik van het systeem van Full Density Shampoo & Conditioner versus niet-verzorgende shampoo

SCALP SYNC

 

Zuivert voor een gezond uitziende schone hoofdhuid. Elimineert roos, verwijdert overtollig hoofdhuid vuil en wast onzuiverheden weg. Samengesteld met munt voor een verkoelende werking op de geïrriteerde hoofdhuid.

CLEAN RESET

 

Formule geïnspireerd door de natuur die de zelfreinigende eigenschappen van citroengras nabootst. Verwijdert residu op een milde wijze en voorkomt toekomstige stapeling van onzuiverheden.

ALL IN ONE

 

Multi-tasking range voor alle haartypes met zachte formules voor een gezonde hoofdhuid & haar.

COLOR BALM

 

Formule geïnspireerd door de natuur die de zelfreinigende eigenschappen van citroengras nabootst. Verwijdert residu op een milde wijze en voorkomt toekomstige stapeling van onzuiverheden.

Capture d’écran 2022-12-14 à 09.50.48

DOWNLOAD

Wil je meet weten over Biolage? Download dan de Biolage Brandbook!

LEREN

Doe onze 100% gratis e-learning op L’Oréal Access

BESTEL NU

Bekijk al onze producten beschikbaar op de webshop