Close

Biolage: Het verhaal

Ons erfgoed

Biolage ontstond in 1990, toen oprichter Arnie Miller vaststelde dat de natuur kan worden ingeschakeld om ons haar te beschermen en te voeden, maar het tegelijk in zijn meest natuurlijke staat te houden. Kappers overal ter wereld waren meteen laaiend enthousiast. Eindelijk een haarverzorgingslijn geïnspireerd door de natuur, die prachtige resultaten gaf én zacht was voor het haar.

 

Geen wonder dat Biolage wereldwijd beschouwd wordt als de referentie in professionele haarverzorging. En die reputatie blijft alleen maar groeien. Dat komt omdat onze mensen beseffen dat traditionele ingrediënten een ongekende kracht bezitten. Daarom geloven wij dat Biolage natuurlijke haarverzorging naar nieuwe hoogten tilt, met producten van absoluut professionele kwaliteit die onze concurrenten keer op keer het nakijken geven.

Biolage – professionaliteit is onze natuur, eerlijkheid onze keuze.

ONZE TIJDLIJN
SAMEN MAKEN WE SCHOONHEID DUURZAAM

Sinds 1990 combineert Biolage unieke botanische ingrediënten met de laatste nieuwe technologieën om milde en uiterst performante formules te creëren voor een zichtbaar gezonde hoofdhuid en gezond haar.

ONZE MISSIE
DUURZAAM INNOVEREN

We maken gebruik van het lightweighting proces, wat inhoudt dat het gebruikte plastic wordt verminderd. Tot 40% van dit plastic is gerycleerd en we zetten ons in om dit percentage op te trekken.

DUURZAAM ONDERNEMEN

Onze productie-eenheid gaat tot het uiterste om onze impact te minimaliseren. Ze slaagde erin de afval- en waterconsumptie per eenheid te verminderen met respectievelijk 58% en 47% sinds 2005.

DUURZAAM ONTWIKKELEN

We verbinden ons ertoe onze milieu-impact te reduceren dankzij duurzame praktijken die we aanleren aan de kapsalons.

ONZE WAARDEN