Close
Acces logo

Maak kennis met Access: De digitale learning hub die salon professionals verbindt met al onze merken, artiesten en experts.

 

ACCESS biedt het volledige portfolio van educatieve inhoud van L’Oréal Professional, Kérastase, Redken, Matrix, Biolage en Shu Uemura.

 

Hiermee heeft u als salon professional toegang tot één hub met online tutorials, leerplannen en tips om uw bedrijf te laten groeien.

Heb je al een account?

Log hier in.

Heb je

nog geen account?

Verschillende haarkleuren

ACCESS biedt het volledige portfolio van educatieve inhoud van de merken van L’Oréal Professional. Hiermee heeft u als kappers en schoonheidsspecialisten toegang tot één hub die u voorziet in al uw behoeften.

De inhoud van het platform varieert van productlanceringen en digitale bijscholing, tot het ontdekken van trends, de beheersing van technieken, management en nog veel meer.

Groen haar
Klassieke coupe

Trainingen worden aangeboden in verschillende vormen, waaronder face-to-face cursussen, live webinars en interactieve e-learning e-modules, wat betekent dat u kunt leren op een tijdstip dat u uitkomt, 24/7.

ACCESS is ook ontworpen om interacties tussen gebruikers te creëren zodat er een netwerk ontstaat. U bent welkom om te reageren op of vragen te stellen over alle inhoud, zoals video’s en forums, om uw kennis, expertise en creativiteit te verbreden en te delen.

Dame met roze haar

Maakt u al gebruik van de mobiele ACCESS app? Een handige toevoeging aan de website, zodat u altijd ACCESS bij de hand hebt. 

 

✓ Alle trainingen 24/7 bij de hand
✓ Makkelijk een nieuw account aanmaken

✓ Inschrijven voor en volgen van webinars vanaf uw telefoon

Heb je al een account?

Log hier in.

Heb je

nog geen account?