Close

RAW leven begint in uw salon

 

Biolage gelooft in een holistische benadering van schoonheid, gezondheid en de wereld waarin we leven. We beschouwen dit als de mooiste vorm van leven en dit kan beginnen bij een ervaring in het salon.

BIOLAGE HEALTH BAR

Ervaar de Biolage health bar

Ons doel aan de backbar is om stylisten en hun klanten te inspireren met een rijke zintuiglijke ervaring. We hebben een genot gecreëerd voor de zintuigen. Ten eerste, onze producten zijn luxueus en zacht van gevoel. Het gevoel, het zicht en de geur maximaliseren de Biolage Health Bar ervaring en uiteraard verbluffende resultaten.

Verander uw salon

Door Biolage te gebruiken, gebruikt u reeds producten die ernaar streven zo goed mogelijk te zijn voor zowel u, uw haar als voor de planeet. Hiernaast, zijn er enkele kleine stappen die u kan ondernemen om uw salon proper en ecologisch te maken.

DUURZAAMHEID CHECKLIST

Gebruik de volgende tips in uw salon om uw steentje bij te dragen in het helpen bij het bewaren van onze planeet…

✅ Gebruik hernieuwbare energie en bespaar gemiddeld 600g CO2 per kilowattuur elektriciteit!

✅ Schakel over naar koud water in uw wasmachine!

✅ Vraag aan uw klanten of ze een tas nodig hebben voor hun inkopen in plaats van hen automatisch één aan te bieden.

✅ Schakel krultangen uit zodra u klaar bent met styling. Ze verbruiken snel energie! Verminder papierafval door het recycleren van alle ongewenste post. Verminder nog meer door de bedrijven te bellen waarvan u geen post meer van wenst te ontvangen & vraag hen om u te schrappen van hun mailinglijst.

✅ Was capes en handdoeken enkel als u een volle lading hebt die klaar staat om gewassen te worden. Elke cyclus verbruikt 32-59 liter water!

✅ In plaats van herinneringen voor afspraken af te drukken, stuur een e-mail naar uw klanten twee dagen voor hun afspraak.

✅ Laat de lichten niet branden als er niemand in het salon is en gebruik ecologische lampen.

✅ Ontvang uw ACQUA LUNIOS en verminder uw waterverbruik met bijna 60%!

✅ Verlaag de termperatuur in uw kapsalon met 1°C, zo kunt u uw kosten voor verwarming met bijna 10% verlagen.

✅ Gebruik onze 100% katoenen handdoeken, gecertifieerd door EOKO-TEX!